Hirdetés

ÚJ C&C félhivatalosan :)

|

Najó, ezt már vehetjük tényleg 100%-nak! Az a jó fej Mark Skaggs, az EA producere körbeküldött egy levélkét, melyből kiderül, hogy a Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth címá stratégiát megalkotó csapat mostantól gőzerővel munkálkodik a következő Command & Conqueren! Biza' Egyelőre minimális infó derült ki róla, lássuk melyek ezek: a játék az eredetileg is C&C-hez készült Sage grafikus motorra épül (melyet a LOTR: BFME alatt is láthatunk), ám egy komoly fejlődésen megy majd át. A sztory az egykor befejezett Red Alert szálat hivatott folytatni. Az EA teljesen hivatalos bejelentése szerintem valamikor a jövő éve E3 környékén várható. Kis szerencsével előbb is lesz belőle valami nézhető :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)