Hirdetés

Új infók: Aion

|

Néhány infomáció esett le az NCsoft új üdvöskéjérõl az Aion: Tower of Eternity címû, Cry engine-t használó MMORPG-jérõl.

Hirdetés

A játékos a Chun és a Ma harcába kapcsolódhat be a történetben, amely akkora méreteket öltött, hogy kettészakitotta a világot és szabadjára engedett egy Yong nevû fajt, akik eddig az Abyssban raboskodtak. A fejlesztõk különleges eseményeket igérnek a játékban. Ezek csak a játékosoktól foggnak függeni, így szerverenként eltérõ lehetõségekkel találkozhat a játékos. Példának a sárkányok kerültek elõ, akiknek ha a csemetéiket sokat gyilkoljuk a játék során, akkor egy idõ után elõjönnek a szülõk is, akik új tárgyszerzési lehetõségeket is jelentenek egyben. A játék térképei sem csak egy síkból fognak állni, mivel mindkét oldal, a Chun és a Ma is egy angyalszerû, szárnyas faj, ezért akár a levegõben is harcolhatunk. Ez új távlatokat nyit a fejlesztõk szerint a játékosok egymás elleni küzdelmeiben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)