Hirdetés

Új játékmóddal bővül a Team Fortress 2

|

Idén sem maradunk Team Fortress 2 frissítések nélkül, erről Robin Walker fejlesztő tájékoztatta hallgatóságát.

Hirdetés

Robin Walker interjút adott az Escapist szerkesztőinek, melyből többek között azt is megtudhattuk, hogy az eddigiektől egészen eltérő játékmóddal kívánják kibővíteni a meglévő felhozatalt. A csapatorientált lövöldözős produktum jelen pillanatig kiadott izmos frissítései egy-egy választható kasztra koncentrálódtak megspékelve pályákkal és játékmenetet orvosló javításokkal. A következő Team Fortress 2 csomagban új Payload aréna és még több külsős fejlesztő, rajongó által fabrikált pálya kap majd helyet, mondta el Robin Walker. Megerősítette az egyes karaktereket érintő frissítések további támogatását, azonban hozzátette, összeguberáltak néhány olyan lehetséges kasztot, melyek közül valamely bemutatkozhat a játékban, egyszer a távoli jövőben.

tf2_sniper.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)