Hirdetés

Új kezekben az A Vampyre Story

|

Az A Vampyre Story című kalandjáték fejlesztői, vagyis az Autumn Moon Entertainment még áprilisban bejelentették, hogy felmondták szerződésüket az akkori kiadóval, s egyúttal elárulták, hogy a játék fejlesztését nem állítják le, csak felfüggesztik, amíg rendeződik a helyzet. Rendeződött. Bejelentették ugyanis, hogy sikerült új kiadót találni, ám egyelőre sem arról nem tudni, hogy mennyit csúszik emiatt a megjelenés, s hogy változik-e a játék címe. A fejlesztőkről annyit érdemes tudni, hogy régen a LucasArts műhelyében hegesztettek nagysikerű point 'n click kalandjátékokat. Az A Vampyre Story a háromdimenziós animációt kombinálja a kétdimenziós kialakítással. Mona, az opera fiatal sztárjelöltjének elrablásával kezdődik a történet. Kiderül, hogy elrablója, Baron Shrowdy Von Kiefer vámpír, s így hamarosan a lány is hosszabb szemfogakat növeszt. Útja során kénytelen lesz megtanulni kordában tartani az átalakulással járó új képességeket: denevérré válás, hipnotizálás, köddé válás, vérszívás...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)