Hirdetés

Új Mass Effect rész és Mass Effect 3 DLC közeleg

|

Még ki sem hűlt a BioWare két alapítójának helye, máris tervben van egy újabb Mass Effect epizód és a harmadik fejezet kiegészítése.

Hirdetés

Pár órával ezelőtt jelentettük nektek, hogy távozik a BioWare két alapítója, Greg Zeschuk és Ray Muzyka. Vajon hogyan folytatja mindezek után a BioWare megmaradt csapata?

Például belekezdenek egy új Mass Effect epizód fejlesztésébe. Aaryn Flynn, a BioWare Edmonton és Montreal stúdiók menedzsere megszellőztette egy blogbejegyzésben, hogy a jövőben szeretnék egy újabb teljes értékű játékkal bővíteni a Mass Effect univerzumát, de arról nem volt hajlandó beszélni, hogy mégis milyen módon tennék mindezt.

A következő epizód alapjainak lerakása közben marad idejük egy újabb DLC-re a Mass Effect 3-hoz, legalábbis Flynn előrevetítette egy Omega nevű DLC elkészítését, amely még idén ősszel megjelenhet. Azok számára, akik aggódnak az miatt, hogy Zeschuk és Muzyka távozása után a stúdió nem tud magából értékelhető Mass Effect anyagot kitermelni, azoknak megnyugtatásul szóljon, hogy Casey Hudson, a sorozat mindenese továbbra is a fedélzeten van és gőzerővel ügyködik a Mass Effect szériát érintő tartalmakon.

További meglepetésnek számít, hogy míg Casey és csapata felügyelik a Mass Effect tartalmait, addig kiderült, hogy nem ez lesz az egyetlen feladatuk a Dragon Age III mellett: Flynn megerősítette egy újabb projekt létezését, ami teljesen új, fitkív világba kalauzol el minket és új technológiát használnak hozzá. Vajon mi lehet a titokzatos cím?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)