Hirdetés

Új Might & Magic játék készülhet a Ubisoftnál

|

Lelkesedésünket mérsékli, hogy a Skull and Bones csapata dolgozhat rajta.

Hirdetés

A Might & Magic franchise nem feltétlenül a Ubisoftnál van a legjobb kezekben, a vállalat hasonlóan méltatlanul bánik vele, mint a Splinter Cellel. Bár idén nyáron megjelent a Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition című spin-off, a széria utolsó fősodorbeli játéka a 2014-es Might & Magic X: Legacy volt, aminek már lassan 10 éve, szóval éppen itt az ideje a bővítésnek. 

Egy Twitter/X-szivárogtató, bizonyos @Kurakasis azonban izgalmas nyomokra bukkant a világhálón, ami azt feltételezi, hogy a Ubisoftnál már javában készül a következő nagy Might & Magic játék. 

Hirdetés

@Kurakasis felfedezte, hogy a Ubisoft a múlt hónapban két új domaint védetett le a Might and Magic: Fates számára, valamint azt is felkutatta, hogy a - jövő februárban talán végre megjelenő - Skull and Boneson dolgozó Ubisoft Shanghainál tavaly megjelent két álláshirdetés. Mindkettő a Might & Magic világról tesz említést, az egyiknél a nyílt világú címekkel kapcsolatos tapasztalatokat említik, a másiknál pedig egy új AAA-játékkal kapcsolatos marketingjét nevezték meg feladatnak. 

A Might & Magic: Fates tehát egy nyílt világú, AAA-kategóriás fantasy játék lehet a Ubisoft Shanghai fejlesztésében, de azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy hasonló lesz-e, mint a Dark Messiah of Might and Magic, vagy valami teljesen mást tervez-e a Ubisoft. Ti minek örülnétek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)