Hirdetés

Új platformokon is elérhető az eddig Netflix-exkluzív Valiant Hearts: Coming Home

|

És megjelent minden fontosabb platformra a Valiant Hearts: The Collection is.

Hirdetés

2014-ben, a Ubisoft Montpellier fejlesztésében jelent meg a sajátos stílusú világháborús játék, a Valiant Hearts: The Great War, amelyben öt karakterrel (a francia Emile, a német Karl, az amerikai Freddie, a belga Anna és Walt kutya) élhettük át a háborúk igazságtalanságát, kilátástalanságát.

Közel tíz évvel a nagy sikerű játék kiadása után érkezett meg a következő Valiant Hearts-epizód Coming Home alcímmel, amely ismét az első világégés idejébe repített vissza minket, és újfent négy karaktert ismerhettünk meg benne. A fejtörők és a történetmesélés ismét nagy hangsúlyt kaptak. Csakhogy a The Great Warral szemben ez - a Netflix-szel kötött együttműködés részeként - csakis a streamingszolgáltatás előfizetői számára vált elérhetővé tavaly, iOS-en és Androidon. 

Hirdetés

Idén februárban már azt pletykálták, hogy nem marad sokáig Netflix-exkluzív a Valiant Hearts: Coming Home, és új platformokra is ellátogathat, most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés. Az Old Skull Games és a Ubisoft Montpellier által közösen fejlesztett játék a Ubisoft Da Nang portolásának jóvoltából megjelent PC-re (a Ubisoft Connecten keresztül), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, és Nintendo Switchre is. Íme a játék utolsó trailere: 

Akinek mindkét Valiant Hearts-cím kimaradt, az most egyszerre pótolhatja őket a Valiant Hearts: The Collection beszerzésével, amely tartalmazza a The Great Wart és a Coming Home-ot is, és a csomag ugyanazokra a platformokra érhető el, amiket az előbb felsoroltunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)