Hirdetés

Új platformot hódíthatnak meg a Batman Arkham játékok

|

Felbukkant egy üzlet weboldalán a Batman Arkham gyűjtemény switches verziója, és valószínűleg nem csak azért tették ki, hogy forgalmat vonzzanak.

Hirdetés

A Warner Bros. egy szóval sem emlegetett mostanában Nintendo Switch megjelenéseket, de ettől még úgy tűnik, hogy a WTT tudni vél dolgokat. A francia játékbolt weboldalán ugyanis felbukkant a Batman Arkham Collection Nintendo Switch változata.

A termék aloldala szerint a gyűjtemény idén augusztus végén érkezik és 60 euróba kerül majd. Ha ugyan arról a Collectionről van szó, amit a többi platform már megkapott, akkor a gyűjteményben az Arkham Asylum, Arkham City és az Arkham Knight lesz benne.

Hirdetés

Akad itt két apróság, amin megakadtak a jelentések. Az egyik, hogy amikor egy ilyen be nem jelentett terméket észrevesz a sajtó, akkor az üzlet azt általában hamar eltünteti. Most azonban (legalábbis a hír írásának pillanatáig) még nem vették le a kiírást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A másik fontos apróság, hogy a WTT nem csak egy sokadik játékbolt. Ez volt az az üzlet, amelyik annak idején kiszivárogtatta a The Witcher 3: Wild Hunt Switch verziójának érkezését is.

Mindezektől függetlenül nem érdemes mérget venni a dologra, de jó esély van rá, hogy valami készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)