Hirdetés

Új Resident Evil: Operation Raccoon City DLC a láthatáron

|

Júniusban további küldetésekkel és pályákkal bővül a Capcom legújabb zombie lövöldéje.

Hirdetés

Az Resident Evil: Operation Raccoon City második DLC-je három új Spec Ops küldetést és szintén három többjátékos térképet tartogat a zombie aprítás kedvelőinek.

A új küldetés széria a "Mission: 5-7" nevet viseli, amiből következik, hogy onnan folytathatjuk a kampányunkat ahol azt nemrégiben abbahagytuk. Itt a teljes leírás:

„A Spec Ops küldetés sorozatban felfedhetjük a Raccoon City-ben kitört káosz mögötti igazságot és az Umbrella embereivel vívott harcok alatt, olyan ismert túlélőkkel futhatunk össze, mint Claire Redfield és Sherry Birkin. Természetesen zombikból és egyéb paraziták által irányított mutánsokból sem lesz hiány, amik pokollá teszik a Raccoon City-ben töltött időnket”

A megjelenés pontos dátumáról még nincs adat és azt sem erősítették meg, hogy a PS3 és Xbox 360 játékosok mellett a PC-s közönség is megkapná az új tartalmakat. Kérdés, hogy a fanokat is erősen megosztott Resident Evil: Operation Raccoon City új DLC-je kárpótolja-e a rajongókat, vagy tovább növeli a Resident Evil 6 körüli türelmetlen várakozást?    

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)