Hirdetés

Új Star Wars játékon dolgozik a Squadrons csapata?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Star Wars: Squadron csapata máris egy újabb akciójátékon kezdett el dolgozni, természetesen továbbra is a Star Wars világában maradva.

Hirdetés

Amikor az Electronic Arts megszerezte a Star Wars jogait, rengeteg rajongó kezdett el tartani attól, hogy nem fognak ügyesen bánni a lincensszel és a Battlefront játékok loot box botrányait figyelembe véve úgy is tűnt, hogy a félelmek beigazolódtak, viszont a Fallen Order és a Squadrons megjelenésével egyre inkább az látszik, hogy a kiadó talán kezd ráérezni a dologra.

Most minden jel arra utal, hogy az utóbbiért felelős Motive Studios éppen, hogy befejezte a munkát a játékon, de már kezdik is a következőt.

Hirdetés

A napokban feltűnt egy álláshirdetés az Electronic Arts saját weboldalán, amelyben senior programozót keresnek a Motive Studios csapatába. Bár a szövegben már nem szerepel, a Screenrant és több másik hírportál szerint is korábban az hirdetés határozottan kiemelte, hogy egy Star Wars témájú akciójátékhoz keresnek csapattagokat, amin már javában folyik a munka.

Sajnos ennél több részlet nem derül ki arról, hogy pontosan milyen játékba is vágott bele a Motive csapata, de ha belegondolunk, hogy korábban a Battlefront 2 egyjátékos módjába is besegítettek a srácok, könnyen elképzelhető, hogy azt a vonalat viszik tovább.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)