Hirdetés

Új szinkronhangot kap az elhunyt Lance Reddick Destiny 2-es karaktere, megvan, hogy ki fogja helyettesíteni

|

A Bungie csapata egy sokak által ismert és szeretett színészt választott Lance Reddick utódjául.

Hirdetés

Márciusban valósággal sokkolta a rajongókat a hír, hogy mindössze 60 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Lance Reddick. Bár a színészt sokan ismerhették a John Wick filmekből, vagy a Drót, Oz, Lost, Resident Evil sorozatokból is, a gamerek zöme alighanem szinkron- és motion-capture-szerepei miatt zárta örökre a szívébe.

Találkozhattunk vele a Guerilla-féle Horizon szériában, a Remedy által jegyzett Quantum Breakben, de a Bungie műhelyéből kikerült Destiny és Destiny 2 sikeréből is kivette a részét egyfelől mint Commander Zavala, másfelől pedig mint a közösség aktív tagja. Még a halála előtt néhány órával is a Destiny 2-vel játszott.

Hirdetés

Noha a rajongókhoz hasonlóan a Bungie is meggyászolta Reddick elvesztését, a stúdió világossá tette, hogy vannak még terveik Commander Zalava karakterével, tegnap pedig egy blogposztban bejelentette, hogy Keith David lesz a Vanguard parancson szinkronhangja a továbbiakban. Először a jövő februárban érkező The Final Shape kiegészítőben hallhatjuk majd.

Keith David
Keith David

A kultikus filmekben (A dolog, A szakasz) és feledhetetlen játékokban (Halo, Mass Effect) egyaránt felbukkant színész óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy folytathatja Reddick munkáját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)