Hirdetés

Új trailer hozta el a Guild Wars 2: End of Dragons megjelenési dátumát

|

Az ArenaNet pontosította, hogy mikor számíthatunk az MMORPG harmadik kiegészítőjére.

Hirdetés

Talán nem az immáron DirectX 11 támogatással is rendelkező Guild Wars 2 a világ legnépszerűbb MMORPG-je, de még mindig van egy megbízható rajongói tábor, amely szívesen kalandozik a játék világában. Nekik dobbant a legnagyobbat a szívük, amikor az ArenaNet hosszas felvezetés után tavaly nyáron bejelentette a következő kiegészítőt End of Dragons címmel, amely ígéretük szerint egy ismerős terepre kalauzolja el a játékosokat. Ez Cantha lesz, ahol a legelső Guild Wars Factions című kiegészítője is játszódott, persze azóta sokat változott. 

Hirdetés

A kiegészítő számos újdonságot ígér régi és új rajongóknak egyaránt: többek között vadonatúj sztoriszálra, funkciókra, specializációkra, új watercraft képességekre, legendary fegyverekre, 10 fős Strike missziókra, horgászatra és egy több karaktert is elbíró, végtelenül cuki teknős hátasra is számíthatunk az End of Dragons-tól, amely február 28-án fog megjelenni. Ezeken kívül lesz itt holografikus bálna és robotpajtás is, az alábbi trailerrel hangolódhatunk az érkező tartalmakra: 

Elég tartalmat kínál szerintetek a kiegészítő ahhoz, hogy a GW2 újra frissnek érződjön?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)