Hirdetés

Új trailert kapott a legszebb FPS, amit csupán egy ember fejleszt

|

Ismét megmutatta magát a Bright Memory: Infinite, és még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ez egyszemélyes munka eredménye.

Hirdetés

Az Inside Xbox esemény keretein a Microsoft prezentálta azokat a címeket, amelyek Xbox Series X-re is megjelennek és köztük volt a Bright Memory: Infinite is, amely egy lenyűgöző trailerrel adott ízelítőt a játékmenetéből - úgy meg pláne elképesztő, hogy egyetlen fejlesztő felel érte. Most vadonatúj trailer igyekszik megmutatni a játék képességeit, aminek köszönhetően nem csupán a gameplay-be nézhetünk bele, de új helyszíneket is láthatunk, továbbá a látványos képességeket, változatos fegyvereket és akrobatikus mutatványokat felvonultató harcrendszerből is ízelítőt kapunk.

Hirdetés

Zeng Xiancheng Unreal Engine 4-gyel meghajtott ambiciózus projektje továbbra is lenyűgözően fest, bizonyosodjatok meg róla a saját szemetekkel: 

A Bright Memory: Infinite egyelőre nem kapott még pontos megjelenési dátumot, de az biztos, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)