Hirdetés

Újabb battle royale lövölde zárja be a kapuit

|

A free-to-play modell sem mentette meg a Scavengers játékát, a Darwin Project hamarosan búcsúzik.

Hirdetés

Sok más stúdióhoz hasonlóan a Scavengers is megpróbálta megvetni a lábát a battle royale játékok piacán, amit a zsáner alapjaira és Az éhezők viadala hangulatára építkező túlélőjátékkal, a Darwin Projecttel képzelt el, amelyben egy valóságshow nézőit próbálhattuk lenyűgözni. A projekt idővel átállt free-to-play modellre és a PC után Xbox One-ra és PS4-re is megjelent, mégsem élte túl.

Hirdetés

A stúdió most bejelentette, hogy abbahagyja a battle royale shooter fejlesztését, a  játék áprilisi frissítése lesz az utolsó a belátható jövőben, de a szerverek online maradnak legalább az év végéig. A csapat tagjai egy búcsúnak szánt blogbejegyzésben elmondták, hogy az elmúlt évek során keményen dolgoztak annak érdekében, hogy ne csökkenjen a játékosbázis - például új platformra fejlesztettek, új tartalmakat gyártottak (kasztrendszer, battle passok, élő események stb.), folyamatosan optimalizáltak és így tovább. Megvizsgálták az összes lehetséges megoldást és forgatókönyvet, de sajnos a Darwin Project nem képes fenntartani magát, így kénytelenek voltak meghozni ezt a nehéz döntést. 

A Scavengers megköszönte a közösségnek a támogatást és más, egyelőre meg nem nevezett projektekkel folytatják tovább. Ti próbáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)