Hirdetés

Újabb bemutatót tartott az Xbox, ezek voltak a legfontosabb bejelentések

|

Eddig hiányzó játékok érkeznek a Microsoft konzoljára, és a Game Pass kínálata is izgalmas címekkel gyarapodik.

Hirdetés

Alighanem a tervezettnél jóval izgalmasabb napok állnak Phil Spencer és az Xbox csapata mögött, akik előzetesen arra készültek, hogy a Tokyo Game Show 2023-as jelenlétük és az ottani bejelentések uralják majd a közbeszédet, ehelyett borítékolható, hogy a nagy szabású videojátékos rendezvény kedvéért összerakott bemutató hamarabb kikopik majd az emlékezetünkből, mint az, hogy a Microsoft Gaming első embere hogyan reagált a PlayStation 5 formális bejelentésére, vagy hogy a redmondiaknál milyen hardverek és játékok voltak, illetve vannak még a csőben.

Pedig igazság szerint akadtak olyan meglepetések a körülbelül 40 perces Xbox Digital Broadcast során, amire sokan felkapták a fejüket, aki kedvelik a távol-keleti és főleg a japán fejlesztésű játékokat, de nem mindennap szivárog ki egy konzolgyártó szinte minden terve belsős levelezés kíséretében.

Hirdetés

Na de térjünk vissza a műsorra, amely világos képet ad arról, hogy hol helyezkedik el az Xbox a szigetország és a tágabb térség fejlesztőinek prioritási listáján, és hogy Phil Spencer lobbitevékenysége milyen franchise-okat tudott Xboxra csábítani. A linkek trailerekre visznek, a cikk végén pedig akár vissza is nézhetitek a teljes műsort.

  • Hidetaka "Swery65" Suehiro és Goichi "Suda51" Suda beköszönésével indult, majd rögvest a frissen megjelent Party Animals két új karakterével folytatódott a műsor, Orival és Naruval az Ori szériából. Mindkettejüket irányíthatjuk majd a végtelenül cuki kooperatív/kompetitív brawlerben.
  • Szeptember 26-án debütál a Game Passban (PC-n és Xboxon) a Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy, amit 2024 elején követ majd az Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy megjelenése PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en.
  • Új trailerrel jelentkezett a játékmenetét szörnyekre, kraftolásra, építkezésre alapozó Palworld. 2024-ben várható PC-n és Xboxon.
  • Phil Spencer következett, aki már sokadjára adott hangot annak, hogy különleges helyet tölt be a szívében Japán, majd a Game Pass rugalmasságát dicsérte, valamint közölte, hogy három évvel ezelőtti bevezetése óta a PC Game Pass-előfizetők száma megnégyszereződött Ázsiában. Külön kitért arra, hogy ugyanennyi idő alatt Japánban megduplázódott a PC-s játékosok száma, és mivel végig róluk beszélt, elég valószínű, hogy ez az a terület, ahol a jövőben áttörést várhatnak a szigetországban, nem pedig az Xbox-eladásoké.
  • Nyúlfarknyi Forza Motorsport kedvcsináló emlékeztetett minket arra, hogy a PC-re és Xbox Series X|S-re október 10-én jelenik meg a játék, és lesz benne egy gyönyörű japán pálya is, a Hakone, amin többek között a 2020-as Toyota GR Suprával csapathatjuk.
  • A Persona 5 Tactica és a Persona 3 Reload is kapott egy-egy friss trailert. Az Atlus játékai közül az előbbi november 17-én, az utóbbi február 2-án érkezik, és mindkettő bekerül a Game Passba.
  • PC-re és Xbox Series X|S-re is ellátogat a Dragon Quest széria következő felvonása, a Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai. Szeptember 28. a megjelenés napja.
  • Sarah Bond is "színpadra" lépett, aki arról beszélt, hogy mennyire fontos ez a régió az Xbox számára, és azzal bizonyította, hogy megkétszerezték Xboxon az innen érkezett játékok számát. Ezt növeli majd 2024 elején az Octopath Traveler II is.
  • Xboxon és PC-n is játszhatunk majd az Altheia: The Wrath of Aferi című, harcra és fejtörőkre kihegyezett indie akció-kalanddal, amin egy testvérpár dolgozik.
  • A Game Pass felhozatalát fogja erősíteni október 26-ától a Mineko's Night Market, amelyben felfedezünk, gyűjtögetünk, craftolunk és kereskedünk, no meg persze kapcsolatot is építünk a többi karakterrel.
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

  • December 5-én debütál a Fallout 76 Atlantic City bővítménye, de olyan nagyra hízott a projekt menet közben, hogy kettévágták. A korai érdeklődőknek szánt publikus tesztszerver már október 3-án szélesre tárja kapuit a steames játékosok előtt.
  • Kevesebb mint egy hét múlva, szeptember 27-én érkezik a Wo Long: Fallen Dynasty második DLC-je. A Conqueror of Jiangdong tartalmaival párhuzamosan két új fegyver is bekerül a játékba a Lies of P-vel való együttműködés következtében.
  • Folytatódik a hagyomány, a Yakuzáról Like a Dragonre átnevezett széria két újabb része, a Like a Dragon: Ishin! és a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is a Game Pass katalógusát fogja erősíteni. Az utóbbi már a megjelenés napjától (november 9.) elérhető lesz.
  • Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes egy újabb JRPG, amivel a Game Pass-előfizetők felár nélkül játszhatnak. Ha nem jön közbe semmi, akkor április 23-ától nyílik rá lehetőségük.
  • A japán Elder Scrolls-rajongóknak is van okuk örülni, november 15-étől végre a saját anyanyelvükön játszhatják a The Elder Scrolls Online-t Xbox One-on és Xbox Series X|S-en.
  • Októberben kicsit átgyúrja a Krafton a PUBG: Battlegrounds térképét, Erangelt.
  • PC-n és Xboxon is találkozhatunk jövőre egy mitológiai ihletésű, középkori menedzserjátékkal, a My Lovely Empress-szel.
  • Nincs már messze az Exoprimal második szezonja, ami új térképpel, küldetéssel és Street Fighter 6 crossoverrel (skinek, animációk) dobja fel az élményt.
  • A műsor fénypontjaként ismét előkerült a Swery65-Suda51 kettős, hogy felkonferálják közös új játékuk, a részben a Ragyogás által ihletett Hotel Barcelona bemutatóját. Meglehetősen véres, időhurkos, 2.5D-s akciójáték, amelyben idegen lényekkel és MI-vel felturbózott cápákkal éppúgy meg kell küzdenünk, mint kegyetlen sorozatgyilkosokkal. 2024-ben érkezik Xbox Series X|S-re.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)