Hirdetés

Újabb Crysis Wars patch közeleg

|

A Crysis Warhead mellett megjelenő Crysis Wars, multiplayeres mókát tovább foltozza a Crytek.

Hirdetés

Dicséretes a Crytek hozzáállása, hiszen a Crysis Warhead megjelenése óta folyamtatosan érkeznek a frissítések, hibajavítások, a multiplayeres Crysis Wars-hoz. Az elméletben holnap megjelenő legújabb tapasz azonban nem csak hibákat javít ki, hanem egy szerkesztővel is megajándékozza a modolásra ingerenciát érző játékosokat. Hogy pontosan mekkora lesz a csomag azt egyelőre nem tudjuk, de örömhír az is, hogy például a DX9 alatt is elérhetővé válik az összes, eddig csak DX10 alatt elérhető beállítás. Hogy ez milyen hatással lesz a Crysis Wars teljesítményére, majd kiderül, mert ugye elméletileg, a DX10 nem szebb, csak gyorsabb, a DX9-nél. Sajnos a hangsúly, az elméletilegen van, hiszen hála a gyakorlatlan, esetleg hanyag programozóknak, ezidáig nem nagyon találtunk gyors(abb) DX10 játékot. Most azonban nem is ez a lényeg, hanem, hogy végre Windows XP alatt is max beállításokkal tolhatjuk a Crysis Wars-t, ha elég hozzá a vasunk. A pályaszerkesztőnek hála pedig, hamarosan a felhasználók által kreált pályák ezrein nyomulhatunk, már természetesen akkor, ha a közösség elég aktív lesz. Várjuk szeretettel.

 

crysis1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)