Hirdetés

Újabb érdekes pletyka: az Xbox egyik ikonikus szériája is jöhet PlayStationre

|

A Starfield, az Indiana Jones és sok más játék mellett egy másik, jellemzően xboxos sorozatot is eleresztene a Microsoft a legújabb pletykák szerint.

Hirdetés

Folyamatosan pörögnek a pletykák az Xbox brand körül. Szinte minden órában bedob valaki új értesülést, amely szerint hamarosan PlayStationre és Switchre költözhet majd egy Xbox-exkluzív cím. 

Ezt a trendet erősítette most a Giant Bomb Jeff Grubbja is, aki a Game Mess Mornings podcast legutóbbi adásában egy újabb franchise-ot is felhozott. A Starfield, a Sea of Thieves, a Hi-Fi Rush és az Indiana Jones mellett úgy néz ki, hogy egy legendás TPS is átvándorolhat más konzolokra, már ha hitelt érdemelnek szavai:

"Amit én hallottam, az az, hogy egy másik sorozatot is biztosan fontolgatnak...a Gears of Wart."

Hirdetés

A Gears széria talán nem annyira ikonikusan Xbox-cím, mint mondjuk a Halo, de Cliffy B sikereit már az első rész óta a Microsofttal kötik össze a rajongói. A cég 2014-ben felmarkolta az IP-t az Epic Gamestől, és bár kaptunk pár epizódot azóta Xboxra és PC-re, a sorozat az elmúlt éveket mély hibernációban töltötte.

Nem lennénk meglepve, ha a kiadó össze szeretne rakni egy Master Chief Collection-szerű csomagot a sorozatból, amit aztán megjelentetne mindenre, amire csak lehet. Ez persze egyelőre csak találgatás: a jövő héten minden kiderül majd

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)