Hirdetés

Újabb fejlemény a Valve hálózatának feltörése ügyében

|

A Valve végre nyilatkozott a nemrég felröppent hacker betörési ügy kapcsán, amiben több bizalmas adatot is sikerült kilopni.

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk nektek, egy MaddoxX nevű hacker bizonyítékkal is szolgált a kijelentése mellé, ami szerint sikeresen feltörte a Valve hálózatának védelmét és több, igen fontos adathoz is hozzájutott, amik között a vásárlók bankkártyájának adatai is szerepeltek. Doug Lombardi, a Valve első embere csak most nyilatkozott a történtekről és megnyugtatott mindenkit, hogy amit a hacker elért az csak egy, a Valve álltal is használt külső oldal volt, amit elsősorban a Cyber Café programhoz használnak. Természetesen a jogi következmények nem maradnak el és minden szálat megmozgatnak majd, hogy előkerítsék a hackert, így egyelőre úgy tűnik, hogy a Steam rendszer és az adataink biztonságban vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)