Hirdetés

Újabb gyártók vehetik fel kínálatukba az új Radeonokat

|

Az XFX után két újabb, eddig kizárólag NVIDIA kártyákat gyártó márka csatlakozhat a Vörös Hadsereghez.

Hirdetés

A Radeon HD 4000-es grafikus kártyák sikere az iparág résztvevőiben is tudatosul lassacskán, ezért nem meglepő, hogy mára teljesen értelmetlenné vált a korábbi NVIDIA exkluzivitást fenntartani. Persze még vannak páran, akik nem engednek a csábításnak - EVGA, BFG, Zotac -, ám talán hamarosan ők is belátják, hogy a megszokott irány nem teljesen azt a profitot garantálja, amit amúgy elérhetnének a termékkínálat bővítésével.

Titokzatos források szerint az XFX-et hamarosan az ázsiai piacra visszaszorított Albatron és a Közép-Kelet Európában meglehetősen sikeres Galaxy követheti. Utóbbinak viszonylag könnyű dolga lehet a Radeonokkal, hiszen "állítólag" a VGA-ipar óriásának tekinthető Palit áll a cég mögött. A Palitról pedig jól tudjuk, hogy olyan ATI-s márkákat is futtat, mint az XpertVision vagy a Gainward.

 

xfx_radeon.jpg
 

 

Hogy pontosan mikortól számít majd hivatalos ATI-partnernek a két cég, azt egyelőre nem tudni, viszont jobb lesz, ha sietnek, még véletlenül lemaradnak a 40 nm-es mainstream vezérlők debütálásáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)