Hirdetés

Újabb hazai csapat!

|

Molnár Erik-től nemrégiben kaptam egy jelentést... máris átadnám neki a szót... Erik: "Egy nemrég alakult, még nem hivatalos magyar csapat vagyunk, akik mostanában kezdték el fejleszteni játékukat, egy tactical-shootert. Már van jó náhény tagunk igy hamarosan érdemlegeset is tudunk mutatni. Néhány apró infó a játékról: - szép, kidolgozott 3D- grafika - jó MI - high-tech de valós fegyverek és cuccok - változatos taktikát igénylő küldetések - ismerős országok, helyszínek (Magyarország, Csehország, stb.) - valós fizika, időjárás - rpg-elemek Ha esetleg hozzájárulnál a csapat további fejlődéséhez, feltétlenül jelentkezz ezen az e-mail címen! Amint valami bővebbet is megtudunk róla, azonnal jelentjük nektek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)