Hirdetés

Újabb nagy frissítést kap a Stardew Valley, később jön miatta a készítő új játéka

|

A Haunted Chocolatier fejlesztése átmenetileg szünetel.

Hirdetés

Valakinek a világ legnyugodtabb játéka, másoknak folyamatos rohanás, egyvalami azonban egészen biztos: a Stardew Valley egy felejthetetlen élmény, amelybe jólesik időnként visszanézni. És nem csak azért, mert fejlesztője, Eric "ConcernedApe" Barone igyekszik mindig belecsempészni valami újdonságot. Az 1.5-ös update több mint két éve érkezett meg új helyszíneket, dialógusokat, eseményeket, minijátékokat, puzzle-öket és küldetéseket adva a rajongóknak. 

Közben kiderült, hogy ConcernedApe már dolgozik a következő nagy projektjén, ami a Haunted Chocolatier nevet kapta, és egy csokoládémestert irányíthatunk benne, aki egy kísértetjárta kastélyban él. A játékmenet lényege, hogy ritka alapanyagokat gyűjtve finom csokikat készítsünk, amiket aztán el is kell adni a csokoládéboltban. A Haunted Chocolatiernek azonban most várnia kell.

Hirdetés

ConcernedApe Twitteren jelentette be, hogy dolgozik a Stardew Valley 1.6-os frissítésén, amely elsősorban a moddereknek fog kedvezni, mivel egyszerűbbé teszi a folyamatot és több lehetőséget is ad, de hoz magával új tartalmakat is, még ha kevesebbet is, mint ahogy az 1.5 tette. 

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a fejlesztő most erre az update-re szeretne fókuszálni, így a Haunted Chocolatiert átmenetileg félrerakta, a Stardew Valley 1.6-os csomagja után folytatja a munkát rajta. A HC azért is lesz nagyon érdekes a témája mellett, mivel készítője sötétebbnek írta le, nagyobb fókusz lesz benne a harcon és tartalmaz olyan elemet is, ami a farmosból kimaradt: a saját boltot. 

Az nem derült ki, hogy mikor jön az említett update, amiképpen az sem, hogy a Haunted Chocolatier mikor érkezhet meg, szóval marad az, hogy követjük ConcernedApe-et a fejleményekért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)