Hirdetés

Újabb platformokat hódít meg a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, de ennek nem mindenki örülhet felhőtlenül

|

Ezután már tényleg bárhol és bármikor felpattanhatunk majd a virtuális deszkára, vagy jobb minőségben élvezhetjük a trükközést.

Hirdetés

Sokak legszebb emlékei között szerepelnek a THPS sorozattal eltöltött pillanatok, a Vicarious Visions által kezelésbe vett első két Tony Hawk's Pro Skater pedig megújulva tért vissza szebb látványvilággal és javított irányítással. A remake remekül sikerült, így a játékosok már a következő kipofozott csomagot várják, ám úgy tűnik, hogy a vágyott Tony Hawk's Pro Skater 3+4 bejelentése előtt még beiktatnak egy hasznos kitérőt a fejlesztők: új platformokra vándorol a THPS 1+2.

Hirdetés

Minden Tony Hawk tweetjével kezdődött, amelyben a deszkás legenda leírta, hogy hallott a Crash 4 (a Crash Bandicoot 4: It's About Time) új kiadásairól és meglehetősen irigy, ezért betagelte Crash Bandicootot, hogy segítsen neki az ügyben. Crash aztán odahívta az Activisiont, és a Nintendo of America sem maradt ki a buliból. A közjáték persze szervezett volt, és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bejelentését vezette fel: az Activision megerősítette, hogy a játék PlayStation 5-re és Xbox Series S-re/X-re is jön március 26-án, valamint valamikor az év folyamán befut Nintendo Switchre is.

A PS5 és Series X esetében next-gen tuningot kapunk (minőségibb hangok, élesebb árnyékok és tükröződések, továbbfejlesztett textúrák), ráadásul választhatunk majd, hogy 1080p felbontással és 120 fps-sel, vagy inkább natív 4K-ban és 60 fps-sel játszunk. Ezenkívül az upgrade hozzáférést enged egy titkos deszkáshoz, a Ripperhez (a Powell-Peralta kabalájához), retró felszerelést hoz a Create-A-Skater módhoz, és retró skinekkel látja el Tony Hawkot, Steve Caballerót, valamint Rodney Mullent. 

Akinek már megvan a Digital Deluxe verzió, az ingyenesen frissíthet, akinek pedig nincs, az a Cross-Gen Deluxe bundle keretében 10 dollárért (~3000 forintért) teheti meg ugyanezt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)