Hirdetés

Újabb röhejes túlzás - két év börtön letöltésért

|

Nem nyugszik a világon sehol a jogvédők és a kalózok közti háború, most éppen Japánban sikerült egészen embertelen jogszabályokat alkotni, amelynek értelmében illegális letöltésért akár két év börtönt is kaphat az egyszeri netező. Brávó!

Hirdetés

Új törvénnyel bővítették Japánban a kalózok elleni fegyverek arzenálját. Minderre azért volt szükség, mert a RIAA japán szervezete szerint a szigetország zeneipara nehéz helyzetben van, ugyanis az illegális letöltések 10:1 arányban magasodnak a hivatalos forrásról indított letöltések fölé.

Vagyis megint az a megoldás, hogy bűnözőt csinálnak mindenkiből, aki letöltésre szánja rá magát. Soha nem mondtuk, hogy a kalózkodást hagyni kellene, de Japánban is sikerült alaposan túllőni a célon valódi megoldások és alternatívák helyett. Részletek a PC World cikkében, kattints ide. Véleményeket viszont ide is várunk, ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)