Hirdetés

Újabb Starforce kritika

|

A Nadeo új Trackmania United játéka egy nagyszerű játék csomag lehetne a játékosoknak, ami az eddig megjelent összes Trackmania játékot tartalmazza, ám egy online lap ezt nem így gondolja.

Hirdetés

Az angry-gamer.net egyik szerkesztője ugyanis már tesztelte a játékot és 10 pontból egyet sem tudott adni rá. Az indok mindössze egy szó: Starforce. Elmondása szerint a másolás védelem olyan szinten keserítette meg a játékélményt, hogy egyszerűen a játékot is alig lehetett elindítani tőle. A virtuális meghajtók kikapcsolása eleve zavarokat okozott a gépen, ráadásul utána nehezen lehetett azokat ismét működésre bírni. Sok kiadó már rájött, hogy hiába a másolásvédelem, ha a játékosok már pont e miatt nem veszik meg a programokat, ám úgy tűnik még mindig vannak olyan kiadók, akik ezzel nem törődnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)