Hirdetés

Újraalkották a Grand Theft Auto VI trailer jeleneteit a való életben

|

A Rockstar tényleg nem vette félvállról a dolgokat, még a legapróbb részletekre is odafigyelt.

Hirdetés

Még tavaly december elején dobta le az atombombát a Rockstar, amikor is több évnyi várakozás után végre lerántotta a leplet a Grand Theft Auto VI első előzetesről. Bár nem volt problémamentes a dolog, a trailer sajnos idő előtt kiszivárgott, érthető, hogy frusztráltak lettek emiatt a fejlesztők.

Mindezek ellenére a siker nem maradt el: az egyébként meglepően tartalmas, másfél perces szösszenetet mostanáig már több, mint 174 millióan látták, így nem csoda, hogy akadtak ezek között olyanok is, aki arra adták a fejüket, hogy a való életben újraalkossák azt.

Hirdetés

Ilyen volt egy francia youtuber, CYRILmp4 is, aki fogta magát, és barátaival együtt kirepült Miamiba, hogy bejárja a valódi Vice City utcáit. Kiruccanása alatt konkrét jeleneteket is leforgatott, majd ezeket az eredeti trailer képkockái mellé helyezte. Mondanunk sem kell, lenyűgöző eredmények születtek, tényleg egészen elképesztő, hogy a Rockstar fejlesztői milyen részletességgel alkották meg az egyes helyszíneket az előzetesben.

Érdemes a teljes videót csekkolni, ebben CYRILmp4 közel 18 percen át járja a trailer helyszíneit, mindeközben pedig számos apróságra, érdekes hasonlóságra is felhívja a figyelmet. A Grand Theft Auto VI egyébként jelen állás szerint valamikor 2025-ben jelenik majd meg PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)