Hirdetés

Lovagold meg Mists of Pandaria legkirályabb lényeit

|

Videó mutatja be a legújabb kiegészítőben meglovagolható állatok modelljeit.

Hirdetés

Még javában folyik a World of Warcraft: Mists of Pandaria béta tesztje (erről az áprilisi GameStar-ban is olvashattatok), de még így se fogyunk ki az újdonságokból. A WazopVids a béta modelljeit felhasználva készített egy videót, melyben bemutatja a játékban megülhető legegzotikusabb lényeket.

A Blizzard most sem tétlenkedett, így a ”Szerezd meg hát mind!” felfogású játékosoknak bőven lesz dolguk, ha meg akarják őket kaparintani. A kínálatban szerepel: sárkányteknős, jak és drágakövekkel kirakott párduc is, de nem kizárt (inkább biztos), hogy a még idén megjelenő, végleges változat ennél jóval több különlegességet tartogat majd a gyűjtögetésre éhezőknek. Nektek mi a véleményetek Pandaria új haszonállatairól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)