Hirdetés

Megzavarodtak a viszonteladók, idő előtt kikerült az Uncharted 4

|

Hivatalosan május 10-ig még senki nem vásárolhatná meg az Uncharted 4-et, viszont néhány bolt már hétfő óta árulja a játékot. Ez több problémát is okoz.

Hirdetés

Valami valahol nagyon félrecsúszhatott a Sony és a viszonteladók kommunikációjában, ugyanis egyre több felhasználó jelzi, hogy besétált egy boltba, majd a játékkal együtt sétált ki onnan. 

Az Uncharted 4: A Thief's End a korábbi tervek szerint valóban április 26-án jelent volna meg, viszont a Sony jobbnak látta halasztani még egy kicsit, és áttette a megjelenési dátumot május 10-re. Ennek ellenére úgy tűnik, a játékok már most a viszonteladókhoz kerültek, aki pedig nem kapta meg a memót, elkezdte őket árulni. Az élelmesebb játékosok nem csak maguknak vettek egy példányt, hanem eladásra is, így az eBay-en a hivatalos ár többszöröséért lehet beszerezni a játékot. Problémás az is, hogy az internet órákon belül tele lesz spoilerekkel, nagyon vigyázzatok, hova kattintotok.

A játékot egyébként pont azért halasztották el, mert tartottak tőle, hogy nem fognak tudni elég példányt gyártani az eredetileg tervezett megjelenésig, vagy nem fogják tudni azokat világszerte időben elterjeszteni. Legalább tudjuk, hogy az Egyesült Királyságban a CeX-hez, valamint az Amazonhoz és a Redboxhoz időben eljutottak. Mi pedig várunk tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)