Hirdetés

Magyar játéknak szurkolhatunk a Unity Awardson!

|

A Unity Awards történelmében most először egy magyar játék is versenyben van; ti is hozzásegíthetitek a győzelemhez!

Hirdetés

A Unity Awards tavalyi díjazottjai között a Hearthstone és a Monument Valley is szerepeltek, de jelölést kapott a Gone Home, a Device 6, a Max: The Curse of Brotherhood és a Hitman GO is.

A jelöltek között idén egy magyar játék, a POSSIBLE Games által fejlesztett Adventures of Poco Eco is szerepel, ami eddig közel 20 különböző díjat zsebelt be. Az iOS-re és Androidra megjelent mobiljáték világa csodálatos, zenéje pedig szintén magával ragadó, így aki szereti a nyugtató kalandjátékokat, mindenképp próbálja ki.

Akár játszottatok vele, akár nem, most segíthettek: ezen a linken szavazhattok az általatok legjobbnak gondolt játékokra. A Poco Eco "Best 3D Visual Experience" ("Legjobb 3D vizuális élmény") kategóriában és a közönségszavazáson versenyez, és a CounterSpy, a Ubisoft-féle Grow Home, valamint a Square Enix Japan által készített Mobius Final Fantasy ellen veszi fel a harcot. Támogassátok a srácokat legalább egy szavazattal, és ha például az alábbi videó felkelti érdeklődéseteket, ne habozzatok letölteni a játékot a fenti linkekről. Az eredményhirdetés szeptember 22-én lesz, de minden szavazat számít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)