Hirdetés

Valaki végre tényleg végigjátszotta a Skyrimet

|

A kalandozó végigcsinálta az összes küldetést, megnyitott minden perket, és begyűjtött minden tárgyat.

Hirdetés

Technikailag nem tart sokáig végigjátszani a The Elder Scolls V: Skyrimet. Az összes mellékküldetést és főküldetést lepörgetni eltart egy darabig, de nem olyan feladatról beszélünk, aminek megoldása különösebben nagy üdvrivalgást érdemelne.

A pawelos4 néven működő játékos a fentieknél azonban tovább ment. A célja az volt, hogy igazán 100 százalékra pörgesse a Skyrim lehetőségeit, az pedig jelentős elszántságot igényel.

Hirdetés

A GamesRadar kollégái szúrták ki a srác eredményeit, aki 1800 órát tolt a szerepjátékba. A célja az volt, hogy "megcsináljon mindent, amit lehet a Skyrimben". A végeredmény egy brutális, 1377-es szintű karakter lett, aminek megvan minden varázslata, perkje, képessége, minden ház, fegyver és tárgy mellett. Minden rejtett és mellékküldetést befejezett, és felfedezte a térkép minden apró darabkáját.

Pawelos4 egyébként tudatosan az 1337-es szintet célozta meg, lévén korábban már elérte az 1000-et és az 1111-et is, és a 1337 a következő mérföldkő. A szintezését egyébként meg is örökítette videón, aminek hossza 11 óra, de azért "csak" ennyi, mert a felvételt felpörgette az eredeti négyszeresére. Ha a teljes élményt szeretnétek, akkor lassítsátok be az anyagot 0,25-re és élvezzétek a következő néhány nap kalandjait.

Mindezt pawelos egyébként csalások és modok nélkül érte el, de ezen a ponton igazából már nem vár rá más, minthogy feltúrja a közösségi tartalmakat. Mondjuk a Starfield is opció lehet: ha valakiből, belőle kinézzük, hogy feltérképezze az összes bolygót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)