Hirdetés

Szereti a gömbölyű formákat a Valorant támogató karaktere, Sage

|

Ha meg kell menteni a csapattársak hátsóját, akkor Sage a legmegfelelőbb a feladatra. Megmutatjuk, hogy miért.

Hirdetés

Szépen lassan csordogálnak a Riot Games multiorientált lövöldéjében szereplő karakterek gameplay videói, amelyek igyekeznek megismertetni velünk a Valorant harcosait. A tűzmániás Phoenix, a savas-sunnyogó Viper, valamint az íjjal és mesterlövész puskával vigéckedő Sova után ezúttal olyasvalakit ismerhetünk meg, aki nem egy Rambo-típus, viszont hihetetlenül hasznos.

Hirdetés

A többiekkel ellentétben Sage ugyanis elsősorban a védekezésre és a gyógyításra fókuszál. Különböző funkciójú gömböket használ a harcban: az egyik a Slow Orb, amely olyan mezőt hoz létre, ami lassítja a rajta áthaladó ellenfeleket és hangosabbá teszi a lépteiket. A másik a Barrier Orb, amely egy hatalmas falat emel és meggátolja az ellenség mozgását, valamint nem maradhat ki a Healing Orb sem, hogy gondoskodhasson a csapattársai gyógyításáról. Sőt, az ultimate képessége igazi meccsfordító lehet, mivel a Resurrectionnel feltámaszthat egy halott csapattársat teljes életcsíkkal. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)