Hirdetés

Válts olcsón eredeti Windows 10-re és Office-ra!

|

Ha túl lassú már a géped, cseréld le az operációs rendszered a Windows legfrissebb változatára!

Hirdetés

Régen még sokkal kevesebben engedhették meg maguknak, hogy eredeti szoftvereket használjanak gépeiken, de ma már vannak olyan oldalak, ahonnan olcsón lehet beszerezni hivatalos, működő termékkulcsokat. Ilyen a Keysoff.com is, melynek legfrissebb promóciójában a Windows 10 már közel 3000 Ft-ért, míg az Office 2016 alig több mint 8000 Ft-ért lehet a tiéd!

Hirdetés

A Windows 10 elődeinél nagyobb biztonságot kínál, a folyamatos frissítéseknek köszönhetően pedig állandóan foltozzák a réseket. Szolgáltatásaival nagyon megkönnyíti a munkát és a kikapcsolódást, de csak úgy élvezhetjük minden funkcióját, ha legálisan használjuk. A Keysoff.com oldalán most nagyon jó árak várnak mindenkit, de az alábbi kuponkódok még nagyobb kedvezményt biztosítanak.

Különleges Windows 10 akció!

42%-ot spórolhatsz a Windows 10 alábbi kiadásainak árán, ha az Eks42 kuponkódot is felhasználod vásárlásnál!

Speciális ajánlat Microsoft Office 2016-ra!

57%-os kedvezmény vonatkozik az Office 2016-ra és az ezt tartalmazó csomagokra az Eks57 kuponkód beváltásával.

További Microsoft Office kiadások 55% kedvezménnyel

Az Office egyéb változatai is kaphatók, melyekre 55% kedvezményt kaphatnak azok, akik az Eks55 kuponkóddal vásárolnak.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)