Hirdetés

Valve - egyelőre nem lesz konzol

|

Néhány napig lebegett a pletyka a levegőben, de a Valve cáfolta az értesülést - jelenleg nem terveznek konzolt piacra dobni,

Hirdetés

Egy darabig biztosan nem adnak ki semmilyen konzolt - most a Big Picture Mode fejlesztése a legfontosabb prioritás. 

"A Steam Big Picture Mode UI-ját készítjük elő, ehhez építünk gépeket, hogy teszteljük." - nyilatkozta Doug Lombardi - "Rengeteget kisérletezünk biometrikus visszacsatolásokkal is, de erről beszéltünk is elég sokat."

"Ezeken a dolgokon jelenleg is dolgozunk, de ettől függetlenül igen messze állunk attól, hogy bármiylen hardvert szállítsunk." - tette hozzá Doug Lombardi.

A Kotaku a nyilatkozathoz annyit hozzátett, hogy Doug Lombardi azt nem állította, hogy nem fejleszt a Valve konzolt., csak annyit mondott, hogy "nincs kizárva ennek lehetősége".

A tesztgépeket Greg Coomer építi, az egyik ilyen gép képe ki is szivárgott. "Greg az egyik vezető mérnökünk, aki a Big Picture Mode-on dolgozik. Az ötlet egyszerű - a Steamet bármilyen méretű képernyőn megjeleníteni. Ehhez használjuk ezt a teszt-dobozt, avagy tesztgépet, és ennek alapteljesítményét. Több ilyen dobozt / gépet is összerakunk a tesztekhez, mint annak idején a Half-Life 1-hez is tettük. Ez csak a fejlesztés része."

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)