Hirdetés

A Valve és a HTC VR-szemüvege nem lesz olcsó mulatság

|

Jeff Gattis, a HTC marketing igazgatója szerint a cél egy felsőkategóriás eszköz megalkotása. Nincs Steam leárazás erre.

Hirdetés

“Szeretnénk megalkotni a legjobb minőségű VR eszközt, amit a világ valaha látott” - nyilatkozta Gattis. “Ez nem annyira marketing szöveg, inkább csak így akarjuk megmutatni, hogy hova pozicionáljuk a Vive VR-t a piacon.”

“Egy prémium élményt nyújtani, akkor is, ha ez kicsit magasabb árral jár, a helyes út stratégiailag nézve. Az ár mindig csökkenhet, ahogy a piac növekszik. Tudjuk, hogy rengeteg elvárás gyülemlett fel, és emiatt kevésbé fontos az árazás a korábbi szakaszokban. Persze ahhoz, hogy szélesebb rétegeket is megfoghassunk az iparnak lejjebb kell majd vennie az árakat.”

Konkrét számok nem hangzottak el, de érdekes lesz figyelni az árversenyt például az Oculus Rifttel, amiről már tudjuk, hogy az ára 200-400 dollár között alakul majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)