Hirdetés

Már a Steamen is lesz hírfolyam

|

A Steam legújabb kísérleti funkciója segítségével egy helyen találhatjuk meg a legfrissebb információkat a kedvenc játékainkról.

Hirdetés

Bár a Steamnek jelenleg nem úgy tűnik, hogy féltenie kellene a vezető pozícióját a digitális áruházak versenyében, a csapat ettől függetlenül igyekszik rendszeresen bővíteni a klienst új funkciókkal. Legutóbb az ajánlások kapcsán próbálhattunk ki egy kísérleti lehetőséget, most pedig a közösségi platformokon már ismerős hírfolyam bevezetésével kísérleteznek a fejlesztők.

Hirdetés

Ugye a jelenlegi rendszerben a főoldalon leginkább leárazásokkal és új megjelenésekkel találkozhatunk, viszont ha a már meglévő vagy számunkra érdekes játékokkal kapcsolatban szeretnénk informálódni, akkor azt csak az adott játék oldalán (vagy a fejlesztők egyéb kommunikációs csatornáit követve) tehetjük meg.

Ezt a hiányosságot próbálja orvosolni a Steam News Hub, ami egy személyre szabott hírfolyamba szervez minden olyan újdonságot, ami releváns lehet a számunkra. Az oldalon beállíthatjuk, hogy milyen jellegű infókat szeretnénk látni, illetve azt is, hogy akarunk-e olyan játékokról informálódni, amikkel egyelőre csak a kívánságlistánkon szemezünk (ezzel is persze növelve az esélyét annak, hogy hirtelen felindulásból kinyitjuk a pénztárcánkat).

Egyáltalán nem rosszak azok az ötletek, amelyeket a Valve mostanában prezentál, így nagyon reméljük, hogy a közeljövőben valamelyik esetleg el is hagyja a kísérleti fázist és véglegesen bekerülhet a kliensbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)