Hirdetés

Van 18 perced az év egyik legjobban várt soulslike játékára?

|

Kibővített gameplay videót kapott az új Lords of the Fallen, benne brutális harcokkal és felfedezéssel.

Hirdetés

A soulslike műfaj egyik képviselője közel tíz év után tér vissza, de nem egy folytatással, ahogyan az ilyenkor megszokott, hanem rebootként, és mindenben megpróbál rálicitálni az elődjére: sokkal nagyobb, tartalmasabb és szebb lesz, ráadásul magába foglal egy kétfős kooperatív módot is. A Hexworks és a CGI Games akció-szerepjátéka az Unreal Engine 5 erejéből profitálva igyekszik majd lenyűgözni a zsáner kedvelőit, és teszi mindezt úgy, hogy a gépigénye sem lesz vészes

A simán csak Lords of the Fallenre keresztelt projekt a közelmúltban kapott egy rövidebb gameplay videót, amely nemcsak a pofás látványt prezentálta, hanem az ötletes játékmenetet is. A CI Games most egy hosszabb gameplay bemutatóval is készült, amely ízelítőt ad a játék minden részéből. 

Hirdetés

A Lords of the Fallen játékmenetében két világgal is meg kell birkóznunk, és egy különleges lámpás segítségével át is kelhetünk egyikből a másikba. Ha meghalunk, a halottak földjén találjuk magunkat, amely nem csupán kinézetében tér el az élőkétől. A Hexworks csapata nagyon izgatott amiatt, hogy a játékosok miképpen közelítik majd meg a kettős világ mechanikáját, amely természetesen számos veszélyt is rejteget, például brutális bossokat kell legyűrnünk a közelharci, távolsági és mágikus képességek, valamint karakterünk mozgékonyságának kombinálásával. Ha van közel 20 percetek, érdemes rászánni az időt és megnézni az alábbi gameplay prezentációt, mert elképesztően fest: 

Az új Lords of the Fallen október 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)