Hirdetés

Vasárnapi bulvár I. - Fűrészevő játékfüggő

|

Most következő gyűjteményünk a héten történt, bulvárkategóriába sorolandó játékokat érintő beszámolókra koncentrál.

Hirdetés

Mint eddig is, vasárnap alkalmával elhozzuk az őrült, döbbenetes, esetenként megrázó, vagy teljesen elborult híreket, melyek gyakran túllépnek az emberi balgaság legvégső határain. Összefoglalónk célja mindössze tájékoztató jellegű. Mivel az elmúlt napokban megszaladt ezen publikációk mennyisége, a mai nap folyamán két részben szembesülhettek a legtöbbször FAIL címkével ellátott tudósításokkal.

Első. Kína fővárosában egy játékfüggő meglehetősen érdekes módon próbált véget vetni életének. Beszámolók alapján a huszonhárom éves Xiao Cai évek óta egy interneten keresztül játszható alkotás megszállottja, ismerőseinek folyamatosan a megnevezetlen játékban elért sikereiről és győztes párharcairól beszélt, még kórházba szállítása után is. Xiao Cai összesen öt darab fűrészlappal próbálta megölni magát, a fűrészlapokat egymás után lenyelte, de nem sikerült elvetni életét, mivel időben kórházba szállították és megműtötték.

Második. Kathy White karácsony óta büszke Wii tulajdonosnak mondhatja magát, és majdnem kutya-mészárosnak is. A Nintendo konzoljának megjelenése után sorozatosan érkeztek hírek szétroncsolt televíziókról, törött arccsontú és monoklis felhasználókról, azonban Kathy White eseti egészen egyedi, ugyanis sheltie fajtájú kutyáját majdnem megölte egy véletlen során. A hölgy és lánya tekéztek, Kathy éppen gurításra készült, ezért hatalmasat lendített karjával. Ozzy névre hallgató kutyája a lendítés pillanatában éppen felugrott Kathy pedig teljes erővel homlokon ütötte a szerencsétlen állatot. Először azt hitték meghalt kutyájuk, ekkor átrohant szomszédjuk és szívmasszással visszahozta az addigra halott Ozzy-t az életbe. Azonnal állatorvoshoz szállították, ahol kiderült, hogy agyi duzzanatban szenved. Ozzy túlélte a balesetet és gyógyulóban van. A következő videóban felszólalnak az érintettek, akik szeretnének mindenkit figyelmeztetni a Wii-zés közben állatokra fenyegető halálos veszélyekre.


Harmadik. Egy igazi szívmelengető történet következik, melyet kifejezetten Jack Thompson-nak ajánlanánk. A tizenhét éves Ryan Tyack kedvenc játéka az asztali rendszereken hódító Age of Empires, egyszerűen képtelenség volt kirobbantani a stratégiai alkotás mellől. Édesanyja egyáltalán nem örült gyermeke fanatizmusához, ezért azt követelte tőle, hogy folytasson mozgalmasabb életet és találkozzon korabeli társaival. Ryan Tyack előtt azonnal felmerült két lehetőség, természetesen mindkét ötletét az Age of Empires inspirálta: vívás vagy íjászat. Az utóbbit választotta. Napjainkban egy tehetséges íjászt köszönthetünk Ryan Tyack személyében, aki már az Australian Youth Olympic Festival keretének elismert tagja.

aoe1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)