Hirdetés

Vedd meg előre olcsóbban a szeptemberi GameStar magazint

|

Vissza nem térő lehetőség: most megrendelheted a 2013/09-es GameStar magazint, ráadásul sokkal olcsóbban.

Hirdetés

Már a legutóbbi, 2013/08-as GameStar sem volt rossz eresztés a Splinter Cell: Blacklist címlappal, ajándék Nekarr tundramacskával és Spider-Man: Web of Shadows teljes játékkal, de a szeptemberi magazin még ennél is többet ígér. 

Ráadásul most két napig egy különleges ajánlat vár titeket: ha úgy döntötök, hogy bankkártyával fizettek a 2013/09-es GameStar (katt a linkre) magazinért akkor 500 forint kedvezményt kaptok (tehát az újság ára 1495 forintra csökken). És még többet nem árulhatunk el, de a teljes játék mellett egy elég ütős meglepetés is érkezik, ami egy...

Nem, nem mondhatjuk el! Az ajánlat szeptember 11. délig vehető igénybe itt, kizárólag bankkártya használatával korlátozott példányszámban. 

Az így rendelt újságot csak az utcai megjelenés után áll módunkban postára adni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)