Hirdetés

Vedd meg most a 2014/06-os GameStar magazint olcsóbban!

|

Ismét egy előrendelői akcióval kedveskedünk nektek: az elkövetkezendő pár napban olcsóbban rendelhetitek meg a júniusi GameStar magazint!

Hirdetés

Nem ez az első és nem is az utolsó alkalom, hogy a szokottnál kedvezőbb áron vehetitek meg a legfrissebb, még meg sem jelent GameStar magazint.

A június 20-án megjelenő 2014/06-os GameStar tele lesz minden jóval. A pontos tartalmat természetesen most még nem árulhatjuk el, de annyit azért elmondunk, hogy júniusban nem egy, hanem mindjárt két, természetesen Steamen aktiválható fantasztikus teljes játékot is adunk a magazin mellé: a Supreme Commandert és annak önállóan futtatható kiegészítőjét, a Forged Alliance-t! Aki megtisztel minket bizalmával és 2014. június 10. reggel 8:00-ig leadja előrendelését ezen az oldalon, az 1495 Ft-ért, 500 forint kedvezménnyel kaphatja meg a lapot, ráadásul még az újságosig sem kell elmennie érte! Az ajánlat csak bankkártyás fizetés esetén él, viszont bármilyen bankkártyát elfogadunk, ne tévesszen meg titeket a fizetőfelület.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)