Hirdetés

Vége a dalnak: nem érkezik több tartalom a Rock Band 4-hez

|

Hölgyeim és uraim, nyolc év és majd' 3000 szám után leköszön a banda.

Hirdetés

A Guitar Hero és Rock Band keltette, éveken át tartott őrület lecsengése után nehéz elképzelni, hogy még bárkit is lekötne a műanyag gitáros zúzás, de a Harmonix fejlesztői nem adták fel. Egészen mostanáig tolták ki magukból a Rock Band 4 DLC-ket, aminek köszönhetően közel 3000 számmal bővítették a 2015-ben megjelent ritmusjáték repertoárját.

A srácok kitartottak a kedvencük mellett, ameddig lehetett, de most itt a vége. Nem kap több DLC-t a játék, de aki folytatni akarja a bulit, annak szerencsére nincs oka aggodalomra. A hivatalos bejelentés szerint a Harmonix fenn akarja tartani az összes szolgáltatás oldali funkciót, magyarán a szerverek, az online opciók és még a Rivals szezonok is elérhetőek maradnak.

Hirdetés

Jelen pillanatban az egyetlen dolog, aminek vége szakad az a DLC-k gyártása. Minden eddig megjelent számot nyugodtan pörgethetünk a továbbiakban is: a Rock Band 4 játszható marad, és annak összes funkciója rendeltetésszerűen működni fog.

Egyébként nem teljesen meglepő, hogy erre sor került, mivel a stúdió most a Fortnite Festivallal van elfoglalva, ami műanyag gitár nélkül kínálja a Rock Band-élményt. Daniel Sussman, a hivatalos közlemény írója szerint egyébként hamarosan változni fog: nagyon úgy néz ki, hogy előbb-utóbb használhatjuk majd a Rock Band hangszereinket is a Fortnite-ban, így nem érdemes messzire pakolni a felszerelésünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)