Hirdetés

Véget ért a Smarter Hungary blogíró verseny - Sophiaso a nyertesek között !!

|

A mi Sophiasonk folyamatosan bizonyítja, hogy nemcsak szép, hanem okos is - szeretjük is őt ezért!

Hirdetés

Íme a verseny végeredményéről kiadott sajtóközlemény:

"November 11-én az IBM 48 órás programozóversenyének eredményhirdetésével együtt hivatalosan is bejelentették a Smarter Hungary blogíró verseny győzteseit. A rendezvénynek a Take5 nevű szórakozóhely adott otthont, ahol a nyertesek a fogadás után átvehették az ajándékaikat. A díjátadót Dr. Paál Péter, az IBM Magyarország vezérigazgatója nyitotta meg, a nagyközönséget pedig Dobó Mátyás, azaz Doransky vezette be a blog világ rejtelmeibe.

A hivatalos végeredmény a következő lett:

18 év alatt:

1. regicka.buzz.hu- Frank Regina - 18 éves
Augusztusban indult blogsziporka, rengeteg saját, a hétköznapokban is jól hasznosítható és egyedi ötlettel, találmánnyal, színes stílusban. A nyereménye egy Xbox 360 játékkonzol, három darab Electronic Arts játék, és egy Skinzone utalvány.

2. siitcu.buzz.hu - Brezovszky István - 16 éves
Augusztban indult blog, rengeteg ötlettel, saját készítésű, nagyon hangulatos képregény illusztrációk mellett. A nyereménye egy iPod nano és egy imádnivaló rózsaszín iPig hangszóró az XMS jóvoltából.

3. hi-techgimi.buzz.hu - Tóth Ádám - 16 éves
Szeptemberben indult aktív blog, több témában, amelyek közül az oktatásról szóló ötletek kiemelkedően kreatívak voltak. A nyereménye egy PC-s játékcsomag az Electronic Arts és a cdv-seven m felajánlásával.

18 év felett:

1. e-jovo.buzz.hu - Török Roland - 19 éves
Augusztusban indult blog, rengeteg bejegyzéssel energiatakarékosságról, mobiltelefonban rejlő lehetőségekről, kiegészítve apró saját találmányok leírásával, és hosszasan elmerengve tudományos kérdésekben. A felhasználó végig nagyon aktív volt, ötletei pedig egyedülállóak és a hétköznapokban is megállnák a helyüket. A nyereménye egy Levono Thinkpad T400 laptop a Takforsys felajánlásával és egy Race On játékprogram a cdv-seven m jóvoltából.

2. megvaltozol.buzz.hu - Páll Zsófia - 20 éves
Szeptemberi indulású blog, ahol a zsűrit leginkább a téma egyedisége és a blogoló stílusa, kifejezésmódja fogta meg. A blog témája: a kultúra és a művészet közvetítése az informatika segítségével. A nyereménye egy LG KP500 mobiltelefon az LG Magyarország felajánlásával.

3. kozlekedj.buzz.hu - Labant Zoltán - 24 éves
Augusztusban indult blog, egy nagyon aktuális téma, a közlekedés forradalmasításáról, jópofa, saját készítésű képekkel. A nyereménye egy PC-s játékcsomag az Electronic Arts és a cdv-seven m felajánlásával.

Különdíjas:

K. azenbolygomis.buzz.hu - Karnok Dávid - 27 éves
Augusztusi indítású blog, több mint 45 komoly témájú, tudományos, érdekes és figyelemre méltó bejegyzéssel. Azért „csak" különdíj, mert a versenyszabályokban megjelölt korcsoportba nem fért bele. A nyereménye egy Nintendo Wii játékkonzol az Überkonzol felajánlásával."

A Gamestar stáb nevében gratulálunk a nyerteseknek, legfőképp Sophiasonak!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)