Hirdetés

Végre bekövetkezett, amire sok Star Wars Jedi: Fallen Order tulajdonos várt

|

Mostantól natívan is elérhető a játék PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X-en és Series S-en.

Hirdetés

Remek kalanddal bővítette a messzi-messzi galaxist a 2019-ben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order, ami egy frissítésnek köszönhetően már idén év elején jobban futott a Sony és a Microsoft új generációs konzoljain. Azt már korábban megtudhattuk, hogy a teljesítményt javító patch mellett natív verziót is kap a játék ezeken a masinákon, és úgy tűnik, hogy különösebb csinnadratta nélkül el is hozta ezt nekünk a Respawn Entertainment és az EA.

Hirdetés

Most már tehát elérhető a Fallen Order PS5-ös és Xbox Series X-es, valamint Series S-es verziója, így már nem kell beérni az előző generációs változattal. Természetesen azok, akiknek már megvan a játék valamelyik korábbi konzolra, ingyenesen szerezhetik be az új verziót, ami az Xbox-tulajok számára elég egyszerű manőver a Smart Deliverynek köszönhetően.

PlayStation 5-ön viszont picit macerásabb az újítás, mivel optikai meghajtós gép esetében a lemezre is szükségünk lesz a művelethez, digitális modellnél pedig a könyvtárunkban kell kikeresni a Respawn játékát.

Szerintetek volt értelme teljesen új generációs verziót kiadni a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)