Hirdetés

Végre belenézhetünk a Silent Hill 2 remake játékmenetébe

|

A Bloober Team megmutatja, hogyan lehel új életet a klasszikus horrorfranchise-ba.

Hirdetés

A Bloober Team meglehetősen járatos a horrorműfajban, olyan címeket köszönhetnek nekik a zsáner rajongói, mint a Layers of Fear, az Observer és a The Medium. A csapat legújabb projektje a 2001-es, klasszikus túlélőhorror, a Silent Hill 2 remake-je, amelyhez az Unreal Engine 5 erejét hívták segítségül. A remake az ígéretek szerint az eredeti szellemiségét és hangulatát megtartva modernizálja a Konami kultikus játékát, amit ugyanúgy Akira Yamaoka zseniális dallamai kísérnek.

A stúdió vezető producere szerint a lehető legjobb helyről, a Resident Evil 2 remake-jéből tanultak, de hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt még nem volt lehetőségünk megnézni. Mostanáig. 

Hirdetés

Némi felvezetés után az első komolyabb szegmens a Silent Hillé volt, ennek keretében két trailert mutatott nekünk a Konami. Az egyikben a Silent Hill: The Short Message-et láthattuk, a másikban pedig a Silent Hill 2 remake-et, pontosabban annak játékmenetét. A Bloober Team ízelítőt adott a klasszikus feltámasztásából, beleértve a harcrendszert, a szörnyeket és a rejtvényeket is. 

A Silent Hill 2 remake kapcsán egyelőre csak annyi bizonyos, hogy PlayStation 5-re jön. Dátumról egy szó sem esett, de feltételezhetően még idén számíthatunk rá. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)