Hirdetés

Végre kiderült a The Stanley Parable bővített kiadásának megjelenési dátuma

|

PC mellett egy csomó konzolra is jön a The Stanley Parable: Ultra Deluxe, és szerencsére nem április elseje a kitűzött időpont.

Hirdetés

A grandiózus AAA kategóriát képviselő játékok mellett jó néha időt szakítani az olyan különlegesebb, néha egészen elborult kalandokra is, mint a 2013-as The Stanley Parable, ami humoros tálalásával és remek narrátorával sok rajongót szerzett magának.

Jó néhány évvel ezelőtt, 2018-ban aztán bejelentették a játék kibővített változatát, ami eredetileg 2019-ben jelent volna meg. Nos, ez nyilvánvalóan nem így lett, végül jó sokat kellett várni rá, de szerencsére már a célegyenesbe értünk.

Hirdetés

A Crows Crows Crows csapata egy vadonatúj trailer kíséretében jelentette be, hogy a The Stanley Parable: Ultra Deluxe április 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-konzolokra, valamint még Nintendo Switch-re is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal nem egy újabb, korai áprilisi tréfáról van szó, hanem végre valahára tényleg megnézhetjük, milyen újdonságokat kínál a játék friss változata.

Nincs baj, ha esetleg kimaradt volna az eredeti kaland, mivel az Ultra Deluxe tartalmazni fogja azt, csak éppenséggel új tartalmak, döntések, illetve titkok várják azokat a játékosokat, akik ismét (vagy ugyebár először) Stanley bőrébe bújnak.

Ti várjátok már a friss verziót? Hogy tetszett az eredeti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)