Hirdetés

Vektropolis - retro stílusú vektoros shooter érkezik decemberben

|

A 3D-s játékok foradalmát az úgynevezett vektoros címek indították el - most ehhez a témához nyúl a Dark Computer Entertainment új játéka.

Hirdetés

Akik annak idején már ős PC-vel, C64-el, Amigával vagy Atarival játszottak, ott rengeteg vektoros cím létezett, elég csak a hatalmas megaklasszikus Elite-et emlegetni.

Később a vektorokat elkezdték feltextúrázni, majd nőni kezdett a kirajzolható háromszőgek száma és a klasszikus vektoros játékok eltűntek. Most azonban a nosztalgiának hála ismét itt egy igazi vektoros játék, a Vektropolis, amely egy indie, 3D-s shooter. Megjelenése év végére (PC-n) illetve jövő év elejére (MAC-en) várható, további formátumok lehetőségeit a fejlesztők egyelőre még vizsgálják. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)