Hirdetés

Véletlenül került fel az Xbox Live-ra a Mass Effect 3

|

Emberi mulasztás történt, ezért egy darabig letölthető volt a Mass Effect 3 korai bétája, amelyben egyjátékos és többjátékos mód is található. Kínos.

Hirdetés

 

A BioWare saját fórumán adott ki egy rövid közleményt, miután tegnap véletlenül kikerült az Xbox Live-ra a Mass Effect 3 bétája.

Az 1,8 GB méretű demót sokan le is szedték, a mellékelt képen látható, ahogy a lelkes rajongók fotókon osztják meg hirtelen jött szerencsés élményüket.

Az eset a Microsoft hibája, akik hamarosan eltávolították az eredetileg belső használatra küldött béta verziót, de már így is sokan és sokat tudtak meg a készülő (és nagyon várt) Mass Effect 3-ról.

A BioWare igyekezett hangsúlyozni, hogy ez még csak nem is hivatalos demó változat, így szinte semmi sem tekinthető véglegesnek - bár azt azért nem cáfolták, hogy a főmenüben látható Action Mode, Story Mode és RPG Mode így is marad, tehát várhatóan több játékos-típusnak is igyekeznek kedvezni a fejlesztők.

A BioWare szerint sajnálatos, hogy ez a baleset megtörtént, és kéri, hogy senki se a kiszivárgott béta alapján ítélje meg a játékot, hamarosan hivatalosan is többet tudhatunk majd.

A Microsoftnál pedig tegnap este alaposan fenékbe billenthettek valakit, de ezzel együtt sok embert sikerült boldoggá tenni - ha csak kis időre is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)