Hirdetés

Véletlenül lett méregdrága a Modern Warfare 3 egyik bundle-je, az Activision visszatérítést ad

|

Kiderült, hogy a Gassed Up Bundle csak egy hiba miatt volt minden idők legdrágább csomagja. Azért vették így is.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 nálunk is afféle tiltott gyümölcsnek számít, hiszen az eredetileg DLC-nek szánt, ám végül teljes áron piacra dobott játék rövid kampányával és többjátékos élményével sem voltunk elégedettek, valahogy azonban mégis képes lekötni minket az újabb és újabb szezonok elindulásakor.

Pedig a Sledgehammer munkája a rajt óta is bőven ad alkalmat a morgásra, legutóbb például minden idők legdrágább extrákat tartalmazó csomagjával, a Gassed Up Bundle-lel, amiért 3400 COD pontot kért az áruház, nem kis felháborodást váltva ki a játékosok körében. Most viszont kiderült, hogy egy tévedés miatt lett ilyen merész az árazás.

Hirdetés

A készítők ugyanis nemrég a frissítéseknek szánt hivatalos X-fiókon tudatták, hogy a valódi pénzre lefordítva 34 dolláros (kb. 12 ezer forint) pakk csak egy "árazási hiba" miatt került ennyibe, valójában 2400 COD pontot akartak kérni érte, ezért a leghúzott vásárlóknak most automatikusan visszatérítik az 1000 pontos többletet.

Arról persze lehet vitatkozni, hogy akár ezt az árat is megéri-e a csomagban foglalt három blueprint, néhány matrica és 1 órás XP tokenek, ahogy az is érdekes kérdés, hogy vajon tényleg egy hibáról van-e szó, avagy csak a negatív reakciók miatt döntött úgy a kiadó, hogy utólag mérsékli az árat. Akárhogy is legyen, akik ennek ellenére is bevásároltak, "hamarosan" megkapják az új és a régi árszabás közötti különbözetet.

Akinek pedig inkább az a baja, hogy szívesen költene sokkal-sokkal többet a Call of Duty iránt érzett rajongására, annak remek hírünk van, egy cég ugyanis nemrég bejelentett egy 160 ezer forintos csecsebecsét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)