Hirdetés

Veszélyesebb a OneCare védelme, mint hittük

|

A Microsoft január 30-án indította útjára a Windows Live OneCare programot, ami hatékony biztonsági megoldásként lett beharangozva, ám a biztonsági programok tesztjein rendre a legutolsó helyen végzett.

Hirdetés

Most teljesen más okból került elő ismételten a Windows Live OneCare védelme. A szoftverben ugyanis olyan hibát fedeztek fel, ami könnyen végzetes károkat is okozhat. A most felfedezett hiba az e-mail figyelést érinti, aminél ha vírust észlel bármelyik levelünkben a program, akkor az akár a teljes levelezési adatbázisunkat is törölheti. Az Outlook és az Outlook Express .pst és .dbx fájljai vannak veszélyben, amiket figyelmeztetés nélkül törölhet program, így minden levelünk elveszhet. Az 1.5-ös verzió épp ezért igen veszélyessé vált, ám március 13-ra már ígérik a hiba kijavítását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)