Hirdetés

Vigyázat! Semmiképp se nézzétek meg ezt a videót!

|

Botrány a GameStar szerkesztőségében: eddig sosem látott, mélységesen eltitkolt felvételek láttak napvilágot enderről és mazurról.

Hirdetés

A két, egykor méltán népszerű GameStar-munkatárs mára botrányok céltáblájává vált. Előkerült ugyanis az „ender-mazur show” néven emlegetett videósorozatuk egy okkal eltitkolt darabja, melyet hiába próbáltak eltüntetni a nagyközönség elől, most mégis elárasztotta az internetet.

Szeretnénk felhívni minden Kedves Olvasónk figyelmét, hogy mivel a műsor még a szokásos „ender-mazur show”-színvonalhoz képest is elszomorító, illetve úgy nagy általánosságban, a szórakoztatóipar legeslegalját képviseli, egyáltalán nem vicces és inkább szánalmas, ezért SEMMIKÉPP SE NÉZZÉK MEG. Nem véletlenül mondjuk. Ismernek maguk minket, ilyesmivel nem viccelünk. Van itt még egy csomó hír, olvasgassák azokat. „A Medal of Honor  multija nem egy Bad Company 2 klón”? Na ez például mennyivel izgalmasabbnak tűnik!

Link ehun:

A videó csak IE8 alatt tekinthető meg!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)