Hirdetés

Világbajnok notebook a Toshibától

|

A Toshiba egy igen szokatlan projektet mutatott be a minap. A 2006-os futball-világbajnokság hivatalos partnere előrukkolt legújabb notebookjával, a limitált példányszámban készülő TX/870LSFIFA-val, amely fociőrültek számára született.

A gépezet tetején helyet kaptak a korábbi világbajnokságok győztesei, a tornák labdái, valamint a gép sorozatszáma is, a tulajdonos nevével, amelyet minden vásárlónak "belevésnek" a szériaszám mellé.
Az Intel Core Duo T2300 (1,66 GHz) processzorral szerelt gép egy 15,4 inches, szélesképernyős TFT-egységgel rendelkezik, amely mögött 512 MB memória (2 GB-ig bővíthető), egy 80 gigabájtos adathordozó, valamint egy univerzális kártyaolvasó (SD, xD, MMC, Memory Stick) is helyet kapott. Természetesen DVD író, beépített WiFi, USB-kimenet, hangszóró és minden egyéb, magaskategóriában szokványos extra is megtalálható a 2,7 kilogramm súlyú notebookon.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)