Világpremier: Athlon 64 FX-62 és nForce 5 teszt" /> Világpremier: Athlon 64 FX-62 és nForce 5 teszt"/>
Hirdetés

Világpremier: Athlon 64 FX-62 és nForce 5 teszt

|

No kérem, nemrégen bejelentették, mi meg leteszteltük jól :) Az AM2 tokozású AMD Athlon 64 FX-62 processzor és az azt támogató nForce 5 platformcsalád elég komoly teljesítményt nyújt, a következő GameStar magazinban például láthattok egy videót a CellFactorról, melyet ezzel a szerény vassal, és egy PhysX kártyával készült. De ne szaladjunk ennyire előre, a cikket olvassátok el jól! "Az első érdekes újdonság a LinkBoost: amennyiben nForce 590 SLI lapkakészletű hardverrel rendelkezünk, és GeForce 7-es VGA kártyánk van, 25 százalékkal emeli a PCI-Express foglalatokat kezelő MCP és SPP lapkák közti buszsebességet." A teljes cikket testvérlapunk oldalán találhatod meg, itt. Jó olvasást!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)